Menu

De Paradijsvis

« »

Clubhuis

De naam van het clubgebouw is gekozen vanwege de directe betrokkenheid met 'n Aziatische labyrintvis, de Paradijsvis. Deze bouwt een schuimnest, en dat is ook gedaan door Aquarium - en Vijververeniging "De Paradijsvis".

Clubgebouw "Het Schuimnest", Klaproosstraat 26 te Alblasserdam

In het clubgebouw bevinden zich dertig aquaria. Dit is onze "ledenwinkel". Door de geldende wetgeving mogen uitsluitend leden van de vereniging hier hun inkopen doen.

De "ledenwinkel" biedt een ruim assortiment aan droogvoer, diepvriesvoer, planten, vissen, achterwanden, pompen, et cetera !

Eveneens in de Klaproosstraat, op nummer 34 (veertig meter van het hoofdgebouw verwijderd), bevindt zich ons bijgebouw. Dit wordt gebruikt voor de opslag van diverse materialen. Gebruikte aquariummeubels, die veel ruimte innemen, worden hier eveneens opgesteld, in afwachting van een nieuwe eigenaar.

Terugkerend naar het hoofdgebouw......Naast het aquariumgedeelte bevindt zich in het gebouw de ontmoetingsruimte. Hier worden lezingen gegeven, foto presentaties, et cetera. Moderne geluids-en beeldapparatuur, waaronder een beamer, zorgt voor optimale kwaliteit met projectie op een groot scherm. Ook komen leden hier regelmatig bijeen om "bij te praten" en is er altijd wel iemand aanwezig die advies kan geven. De ruimte kan bovendien beschikbaar gesteld worden aan andere organisaties en instellingen, dit wel altijd in overleg. Zo houden de verenigingen binnen het "Rayon Drechtsteden" hier hun vergaderingen en is de Alblasserdamse fotoclub al jaren onze gast.

klik hier voor de website van de Fotoclub Alblasserdam

Het"Schuimnest " is het hart van Aquarium-en Vijververeniging " De Paradijsvis "

voor de regio's Alblasserdam, Papendrecht en Nieuw Lekkerland

U bent van harte welkom ……

De Paradijsvis

Klaproosstraat 26

2951BL Alblasserdam

078-6932409

 

 

Openingstijden clubgebouw “het Schuimnest”

Dinsdag 19:00 22:00
Donderdag 13:00 15:00
Zaterdag 12:30 15:30

Log In or Register