ST.NICOLAAS IN HET "SCHUIMNEST " OP 3 DECEMBER 2005

's-Morgens, 11.00 uur was het zover ! De 21 aanwezige kinderen en hun papa's, mama's, oma's en opa's zongen Sinterklaas en zijn Pieten het Schuimnest binnen. Want, tja......wat zou hij dit jaar weer allemaal te vertellen hebben? Of liever nog......Wat zou hij allemaal voor cadeautjes hebben meegenomen?

Natuurlijk werden de cadeaus niet direct uitgedeeld; Eerst moesten de kinderen bij de goedheilig man op schoot. De Sint heeft eigenlijk altijd veel te vertellen en ook "lange" Piet deed regelmatig een woordelijke duit in het zakje. Het was diezelfde Piet die via de GSM telefoon nog een discussie moest houden over de hoeveelheid en kleur van het snoepgoed. Maar goed, na vele liedjes en praatjes was het dan zover....De cadeau's werden overhandigd en na het aftellen mochten de kinderen hun pakje van papier ontdoen......Dat gaf een enorm kabaal en vele jeugdige vreugde kreten. Allemaal waren ze helemaal tevreden.

De Paradijsvis had nog een verrassing in petto.......

 

 

 

Dit keer een echte Sinterklaas-Disco onder leiding van Eelco Rademaker. De muziek was in Sinterklaas-sfeer en het volume ook (maar goed dat de meeste flatbewoners zijn verhuisd).

 

 

 

 

 

 

Aan al het leuke komt een einde, ook omdat Sint nog veel meer adressen moest bezoeken. Hij hoopt ons volgend jaar weer te mogen bezoeken, in het nieuwe Schuimnest, dat wist hij ook te vertellen.  

DAG SINTERKLAASJE.............TOT VOLGEND JAAR !!!!