DE OPENING VAN HET NIEUWE CLUBGEBOUW OP 11-11-2006


Op 11 november 2006 werd het nieuwe clubgebouw van de Paradijsvis officiŽel en feestelijk geopend.

Na het welkomswoord door waarnemend voorzitter Joop Noordzij, werd het woord gegeven aan Will Huygen, voorzitter van de bouwcommissie. Will sprak o.a. zijn waardering uit voor de prettige wijze van overleg met de gemeente Alblasserdam en Woningstichting WestwaardWonen. Woorden van dank ook aan het adres van de vele sponsoren en niet te vergeten de vele vrijwilligers.

Het was aan Alblasserdams wethouder Jaap de Gruijter om het clubgebouw "Het Schuimnest" officiŽel in gebruik te stellen. Dit gebeurde door het overzetten van een zestal paradijsvissen naar een nieuw aquarium. Na deze handelingen gingen de deuren open en maakten de meesten voor het eerst kennis met de inrichting van het gebouw. Het officiŽle deel was hiermee achter de rug en kon men ontspannen genieten van muziek, hapjes en drankjes. En dat deden de ruim 150 aanwezigen dan ook.

De Paradijsvis dankt de vele belangstellenden, waaronder de burgemeester van Alblasserdam, vertegenwoordigers van de woningstichting, de huurdersvereniging, alle verenigingen uit het rayon Drechtsteden, het distrikt Zuid-Holland-Zuid, sponsoren en adverteerders, omwonenden, leden van de Paradijsvis, familieleden daarvan en de zeer vele overige aanwezigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

linksboven: commissievoorzitter Will Huygen                        rechtsboven: Wethouder Drs. Jaap de Gruijter

Het overzetten van paradijsvissen, dat had Jaap nooit eerder gedaan. " Welnu, zo simpel is dat ", aldus Will

 

 

 

>klik hier voor meer foto's                        > klik hier voor de volledige tekst van Will Huygen


(webpagina van aquarium-en vijververeniging de paradijsvis)