NIEUW CLUBGEBOUW IN GEBRUIK

Op 1 juli 2006 gingen de deuren van het nieuwe clubgebouw, het Schuimnest, weer open. Ook de "ledenwinkel" werd weer operationeel. Deze dag had geen officiŽel karakter. Dit gaat gebeuren wanneer de nieuwe aanbouw is gerealiseerd. Naar verwachting zal dit eind september 2006 een feit zijn.

Het was toch Alblasserdams Wethouder Jaap de Gruyter die namens het college een bloemstuk aanbood met de veelzeggende tekst "de aanhouder wint". Daarmee werd gedoeld op de zeer lange procedure weg die is gevolgd. Commissie voorzitter Will Huygen is van mening dat er een prettige samenwerking en goed overleg is ontstaan met de gemeente Alblasserdam en de Woningcorporatie Westwaard Wonen Papendrecht. Joop Noordzij (waarnemend verenigingsvoorzitter) sprak zijn waardering uit aan al diegenen die, op welke wijze dan ook, hebben bijgedragen tot de realisatie van het nieuwe clubgebouw.

De vereniging hoopt dat er veel lezingen en fotopresentaties zullen worden gehouden. De meest moderne voorzieningen zijn aanwezig, zoals een beamer, video en dvd.

Het nieuwe clubgebouw is te vinden in de Klaproosstraat 26 te Alblasserdam en is op dinsdag geopend vanaf 19.00 uur en op zaterdag vanaf 11.00 uur.

Woorden van dank en lof aan het adres van allen die het mede hebben mogelijk gemaakt dat het nieuwe "Schuimnest" is gerealiseerd. De weg is lang geweest...en er is nog een eind te gaan.....De tekst op het bloemstuk van Jaap de Gruyter spreekt voor zich......."de aanhouder wint "


(webpagina van aquarium-en vijververeniging de paradijsvis)